PSIHOLOŠKA PODRŠKA I POMOĆ U VRIJEME COVID-19 PANDEMIJE

PSIHOLOŠKA PODRŠKA I POMOĆ U VRIJEME COVID-19 PANDEMIJE

U sklopu projekta „Psihosocijalna podrška u vrijeme covid pandemije“ aktivna je linija za stručnu psihološku podršku i pomoć stanovništvu u vrijeme pandemije uzrokovane korona virusom. Psihološka podrška je specijalizovana i usmjerena je na pomoć za sve koji imaju pitanja i nedoumice vezano za svoje psihičko stanje u vrijeme pandemije. Linija je takođe usmjena na sva pitanja za vrijeme koje osobe ili članovi porodica provedu u izolaciji, za sve koji su preboljeli COVID-19, ali se i dalje suočavaju sa posljedicama po svoje zdravlje ili zdravlje članova porodice.

Psihološka podrška je besplatna i telefonska linija je aktivna svaki radni dan u periodu od 09 do 17 časova.

Broj telefona na koji nas možete kntaktirati je 065 464 555 (telefon i viber), a isto tako, možete nam se svakodnevno obratiti sa upitom na e-mail: psiholoska.podrska.dprs@gmail.com.

Projekat „Psihosocijalna podrška u vrijeme covid pandemije“ dio je projekta “Jačanje intersektorske saradnje i referalnog mehanizma podrške djeci i njihovim porodicama u Republici Srpskoj” koji sprovode Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Društvo psihologa Republike Srpske uz podršku UNICEF-a u BiHi Vlade Švedske.