Virtuelni Dani otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci

Virtuelni Dani otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci

Dragi srednjoškolci i budući studenti,

Pozivamo vas na virtuelne Dane otvorenih vrata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Od nastavnog osoblja saznajte sve o studijskim programima koji vas interesuju, kao i o prijemnom ispitu i upisu. Na Filozofskom fakultetu možete da upišete sljedeće studijske programe: Filozofija, Istorija, Učiteljski studij, Psihologija, Pedagogija, Predškolsko vaspitanje.
Otvorena vrata služe da dobijete odgovore na sva vaša pitanja i da riješite eventualne nedoumice kako biste uspjeli da odaberete pravi program i olakšali sebi ulazak u akademski svijet.
Ovo je idealna prilika da se u neformalnoj atmosferi, bez treme i napetosti, informišete o prijemnim ispitima, predmetima, uslovima studiranja, nastavnicima i saradnicima, (teškim) ispitima, vannastavnim aktivnostima, o tome kakva je Banja Luka za život, itd.
Uvjerite se da fakultet nije bauk!
Upamtite – ne postoje suvišna pitanja!

Zbog trenutne epidemiološke situacije, program će se realizovati u nekoliko navrata preko platforme Google Meet u sljedećim terminima:

Srijeda: 21. april; 12. maj; 26.maj
● 19.00–19.30 Predškolsko vaspitanje
● 19.30–20.00 Učiteljski studij
● 20.00–20.30 Pedagogija

Četvrtak, 22. april; 13. maj; 27. maj
● 19.00–19.30 Psihologija
● 19.30–20.00 Filozofija
● 20.00–20.30 Istorija

Da biste učestvovali u onlajn predstavljanju nekog od studijskih programa, potrebno je da se prijavite kako biste dobili pristupne podatke. Svoje podatke za prijavu možete da ostavite na sljedećem linku: https://forms.gle/wkw3fy6b64nwaEVFA

Imajte u vidu da možete da se prijavite i za više studijskih programa. Prijave za svaki termin treba napraviti 24 časa prije održavanja predstavljanja. Uputstva za korišćenje Google Meet servisa dobićete putem elektronske pošte u potvrdi prijave.Trajanje sesija nije vremenski ograničeno i trajaće i duže ukoliko to bude bilo potrebno. Zbog toga će svaka sesija biti na posebnom linku, tako da možete da se prijavite i dobijete informacije za više studijskih programa.
Za sva pitanja i nedoumice, pišite na otvorenavrata@ff.unibl.org

Takođe, pozivamo vas da pratite sadržaje namijenjene budućim studentima Filozofskog fakulteta  Univerziteta u Banjoj Luci na društvenim mrežama:
– Facebook: https://www.facebook.com/FilozofskifakultetBanjaluka
– Instagram: https://www.instagram.com/filozofski_fakultet_banjaluka
– YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCXe97SHh35v1C9jtN9ULwhg

Razmislite o upisu na Filozofski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci jer:
– Imaš stav i želiš da se razvijaš!
– Ovdje se stiču znanja za humana zanimanja i zvanja!
– Na Filozofskom ćeš bolje upoznati i sebe i društvo!
– Ovdje podstičemo obrazovanje sa osmjehom !
– Filozofski fakultet je tvoja društvena mreža za cijeli život!

Napomena: tekst preuzet sa https://ff.unibl.org/sve-novosti/novost/515/virtuelni-dani-otvorenih-vrata-na-filozofskom-fakultetu-univerziteta-u-banjoj-luci